Comunicat oficial: Nou organigrama Futbol Base

“Cridem qui som i que tothom ho escolti.
I en acabat, que cadascú es vesteixi com bonament li plagui,
i via fora! que tot està per fer i tot és possible.”

Títol: “Ara mateix”
Miquel Martí i Pol, Barcelona (1981)

Benvolguts i benvolgudes,

Amb aquest petit escrit del poeta i escriptor Miquel Martí i Pol iniciem la nostra declaració d’intencions, de cara la propera temporada 2020-2021.

Des de la Junta directiva del CFJ Mollerussa us volem presentar el nou projecte i organigrama del futbol formatiu de la nostra entitat. Hem intentat combinar una estructura amb experiència i joventut, però tots arriben amb la motxilla ben carregada d’il·lusió de cara a poder-lo consolidar durant els propers anys i que tots els joves futbolistes de Mollerussa i rodalies, en puguin gaudir.

Aquest grup de gent, tots molt ben preparats i capaços, estaran dirigits pel nou Coordinador General de la Base, en Ramon Espasa. Una persona amb àmplia experiència dins del món del futbol base i ex jugador del club (2a Divisió “B”, 1990-91), de qui us podem comentar per sobre que ha estat el fundador i coordinador de l’ECF Les Garrigues (1989-1996) i de l’EF Baix Segrià (1996-2011), coordinador del Lleida Esportiu (2013-2016) i Coordinador del FIF Lleida (2016-2020). A més de ser, entre altres coses, el responsable del centre de tecnificació a Lleida del RCD Espanyol de Barcelona (2001-2003), del centre de tecnificació a Lleida del FC Barcelona (2006-2007) i coordinador dels centres de tecnificació del Real Zaragoza a tota la comunitat aragonesa (2007-2010).

La seva tasca serà gestionar el futbol base de l’entitat, organitzant i ordenant la part esportiva i formativa, conjuntament amb els altres coordinadors de les diferents àrees estructurades, així com fer l’atenció a les famílies.

A nivell formatiu comptarem amb l’Arnau Alcoverro, com a coordinador metodològic, ex entrenador i ajudant de Coordinació a la FCB Academy Pro New York, entrenador del Barça Escola a Barcelona, entrenador el Cadet DH de l’At Segre i també en futbol amateur va formar part del cos tècnic del CF Borges. Actualment peça important de l’equip tècnic del primer equip. Ell serà, doncs, el responsable de facilitar a tots els entrenadors del club, l’eina de treball d’aquest nou projecte, adaptant la metodologia que es treballa en la primera plantilla a tots els equips de la Base (tasques, sessions, microcicles i fulls de registre). L’Arnau farà el control de seguiment dia a dia a peu de camp, estan a disposició de qualsevol tècnic de la base i vetllant per què tot segueixi el camí previst.

A nivell competitiu i organitzatiu, tindrem a dos jugadors de la casa coordinant les dues àrees esportives, a nivell de futbol 11 encapçalarà l’etapa el Salvador Tàpies “Kiko”, amb 10 anys de trajectòria com a jugador del primer equip, ex entrenador al Club Esportiu Pla d’Urgell a les categories Aleví i Cadet i actualment entrenador al CFJ Mollerussa en etapes Infantil i cadet aconseguint l’ascens a Preferent de l’equip infantil. El responsable de l’etapa de futbol 7 serà el Xavier Puiggròs “Putxi”, format com a jugador a la base del nostre club passant per totes les categories; com entrenador es va iniciar amb equips benjamins, va passar pel Balaguer CF
essent entrenador de l’Aleví i Cadet aconseguint l’ascens a Preferent, en el seu retorn al club va ser el responsable del Juvenil A en la temporada 2018-2019.

Ells coordinaran, esportivament parlant, la vessant més competitiva, ajudant amb la valoració i anàlisi dels “pre i post” partits, als tècnics de la seva etapa. A més, portaran el control i supervisió de les convocatòries de cada setmana, atenent qualsevol detall que pugui sorgir en tot moment. Tots dos també estaran a peu de camp en els entrenaments i partits, d’una forma rotativa pels diferents equips de la seva etapa, ajudant a assolir el concepte “Saber Competir” amb respecte, inculcant com a valors el saber guanyar i saber perdre amb naturalitat i noblesa.

A nivell de coordinador de porters, seguirem comptant amb el Joan Marc Balagué, porter del primer equip, qui conjuntament amb l’Adrià Rodríguez, seran els responsables dels porters de la base del club. Ells a més de fer-los el treball específic durant la setmana, també faran el seguiment els dies de partit i controlaran les diferents convocatòries fora del seu respectiu equip, coordinats amb els dos coordinadors esportius d’etapa.

També us farem sabedors del nou protocol mèdic en cas de necessitat, qui estarà coordinat per l’Oriol Vicens (fisioterapeuta del club) i el vostre respectiu entrenador. Serà un procediment senzill i que necessitarem que en seguiu els passos indicats, per evitar males praxis i afavorir que es puguin fer les actuacions més adients i efectives per part dels professionals del sector, en la forma i els terminis que ells marcaran.

Paral·lelament, també comentar-vos que tindrem la figura d’un nou Coordinador de Delegats, per ajudar a formar i instruir de les taques que cal fer per ajudar a l’entrenador en el dia de partit, en la preparació del mateix durant la setmana i fent de portaveu dels pares o cap als pares, de qualsevol neguit o activitat a realitzar.

Per últim, pendents de trobar el moment de poder-vos fer una explicació més gràfica i entenedora, i sobretot, més familiar i propera, esperem pugueu mantenir la CONFIANÇA amb nosaltres i el nostre nou projecte mentrestant duri aquest des escalatge, tot i ser sabedors que molts esteu rebent infinitat de propostes per canviar de club, però creiem que com a mínim ens mereixem el benefici del dubte per explicar-vos quina és la nostra intenció i mirar d’aconseguir que ens acompanyeu en aquest nou repte, que hem dissenyat amb tant de detall perquè els vostres fills tinguin a casa “seva” el millor servei formatiu i futbolístic possible.

Per tant, us emplacem a estar atents al vostre grup de WhatsApp, on us convocarem el més aviat possible a una reunió per tal de donar-vos més detalls del projecte que estem preparant.

Jaume Vallverdú i Martínez
President CFJ MOLLERUSSA

MOLLERUSSA, ENDAVANT! MOLLERUSSA, VICTÒRIA!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest