El CFJ Mollerussa i l’ACUDAM signen un conveni de col·laboració esportiva i social

El Club Futbol Joventut Mollerussa i l’ACUDAM han signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats que permetrà establir sinergies en accions esportives i socials. Una d’elles i que s’ha fet palesa en l’acte de la signatura, ha estat què el club esportiu facilita a aquelles persones ateses a l’ACUDAM que ho desitgen, el carnet de soci de l’entitat esportiva de forma gratuïtat (gràcies a la col·laboració del Banc Sabadell).

L’acte de la signatura s’ha fet a la mitja part del partit de futbol entre el CFJ Mollerussa i el CF Alcarràs amb la presència, entre altres, de la presidenta d’ACUDAM, Angelina Roure; del president del CFJ Mollerussa, Jaume Vallverdú; del director del Banc Sabadell a Mollerussa, Joan Badia; el vicepresident i delegat de la Federació Catalana de Futbol a Lleida, Jordi Terés, i l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual ha destacat en la presentació “la importància de sumar esforços entre les entitats de la ciutat per aconseguir una Mollerussa més inclusiva, on l’esport també és un dels eixos cabdals per aconseguir-ho”.

Integració esportiva

El conveni entre altres, estableix la integració dins de l’organigrama esportiu del CFJ Mollerussa d’un equip de l’ACUDAM que participarà en les competicions de la Federació ACELL i en aquelles en què es considerin oportunes. El Club cedirà els seus equipaments a l’ACUDAM per a la celebració d’esdeveniments esportius. També, ambdues entitats es comprometen a convidar i comptar l’una amb l’altra en tots els actes o activitats que es pugui col·laborar i/o participar.

Angelina Roure ha agraït al Club la voluntat de treballar plegats per afavorir la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual en l’àmbit esportiu. Per la seva part, Jaume Vallverdú ha donat molta importància al fet que l’equip de futbol de l’ACUDAM s’integri dins de l’organigrama esportiu del club i pugui competir amb l’equipació de l’entitat esportiva.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest