Llorenç Bonet deixa les tasques de coordinador

Després de quatre temporades, Llorenç Bonet ha comunicat a la Presidència del Club Futbol Joventut Mollerussa la decissió de renunciar a continuar amb les tasques de coordinar. Des del Club li agraïm tot els temps que hem treballat plegats.

A continuació la seva carta de comiat:

Després de quatre temporades molt intenses, vaig comunicar a la Presidència del club la meva decissió de fer un pas al costat i renunciar a seguir amb les meves tasques de coordinador.

Vull agraïr el tracte rebut tant de la directiva anterior ,que va apostar per mi, com a l’actual per donar-me l’oportunitat de poder treballar amb llibertat a un club del que i estic vinculat de forma emocional tota la vida. Dins ell, en diferents ètapes, he sigut jugador, entrenador, coordinador, soci, pare… i per tant ha sigut un honor poder exercir desde dins les entranyes de l’entitat allò que més m’agrada, el futbol.

Per descomptat m’emporto el mes preuat que dona aquest esport, les relacions humanes i l’aprenentatge que de casdacun he pogut compartir. Donar les gràcies a directiva, direcció esportiva, entrenadors, delegats, jugadors , pares i tota la massa social que a través de les vivències m’han ajudat a ser millor persona i professional.

Desitjant que el club segueixi sent la referencia de la ciutat i la comarca i que els èxits sempre acompanyin en aquesta entitat centenària que tant m’ha donat.

Llorenç Bonet

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest