El torneig Joan Miró, per al Gimnàstic Manresa

El Gimnàstic Manresa es va proclamar ahir campió del IX Torneig Ciutat de Mollerussa, Memorial Joan Miró, de categoria alevina, a l’imposar-se a la final al FC Barcelona als penals. El Mollerussa, club organitzador del torneig, ha presentat en aquesta edició un cartell d’autèntic luxe, al coincidir amb el Centenari del futbol a la capital del Pla d’Urgell. El torneig també recorda l’històric president de l’entitat, Joan Miró.

El torneig, de Futbol 7, va comptar amb la participació de 16 equips, que van quedar enquadrats a quatre grups de quatre equips cada un. Els campions de cada grup passaven a la denominada Fase Or, de la qual havia de sortir el campió. Van ser el Gimnàstic Manresa, FC Barcelona, RCD Espanyol i Lleida Esportiu, que es van creuar entre ells. Manresans i blaugrana van guanyar les semifinals i van passar a la final, que va finalitzar 0-0. I als llançaments de penals, l’equip més encertat va ser el Gimnàstic Manresa (2-0), que es va proclamar campió. El tercer lloc va ser per a l’Espanyol, que es va imposar al Lleida Esportiu, que va concloure quart.

Els segons classificats van jugar la Fase Plata, en la qual el campió va ser l’Hospitalet, mentre que Damm era segon, seguit de Rapitenca i Girona. Els tercers van jugar la Fase Bronze, que va guanyar l’At. Segre davant del Mollerussa, AEM i Andorra. I els quarts, la Fase de Consolació, que es va emportar l’Igualada, davant del Mollerussa B, CEPU i Escola Intercomarcal.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest