Mollerussa acull el 7 de setembre el 9è Torneig de futbol aleví amb 16 equips del màxim nivell

Mollerussa serà seu el proper 7 de setembre del IX Torneig Ciutat de Mollerussa Memorial Joan Miró en categoria aleví, un torneig que comptarà amb la participació d’un total de 16 equips d’arreu de Catalunya, segons han explicat aquest matí en l’acte de presentació l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del coordinador de Futbol 7 del club, Llorenç Bonet, juntament amb el regidor d’Esports, Bernat Díaz, i Francesc Mir, membre de la junta del club.

Solsona ha explicat que el fet que enguany se celebri el Centenari ha afavorit que es pugui comptar amb un cartell de luxe. Així mateix, ha indicat que el torneig servirà per fer la posada de llarg de les noves instal·lacions, renovades i ampliades recentment. En aquest sentit, ha afegit que és una oportunitat per exhibir-se i posar en valor les noves instal·lacions i la capacitat organitzativa del club per poder acollir diferents esdeveniments esportius d’abast català.

Entre els equips que participaran al torneig hi ha el Futbol Club Barcelona, el Real Club Deportiu Espanyol, el FC Girona i el CF DAMM. També hi competirà el Nàstic de Manresa, el CF Igualada, el CE Hospitalet, l’U.E. Rapitenca, l’UE Tàrrega, l’AT Segre, l’AEM, l’ENAF, el Lleida Esportiu, l’UFC Cambrils, el CEPU i el club amfitrió.

El torneig s’ha organitzat en quatre grups de quatre equips amb partits en horari de matí i de tarda, segons ha indicat Bonet, qui ha afegit que s’espera que la iniciativa mobilitzi prop d’un miler de persones entre jugadors i acompanyants, fet que a banda de l’impacte esportiu, també generarà impacte econòmic per la ciutat.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest